OBIAD
ZUPA
- Tradycyjny rosół z makaronem
DANIE GŁÓWNE
Mięsa (1,5 szt./osoba)
- Rolada wieprzowa
- Kurczak pieczony
- Pieczeń z karczkiem nadziewana
- Schab po sztygarsku
- Pieczeń z indyka
Dodatki
- Kluski jasne/ ciemne
- Zimniaki z wody
- Sałatki (3 do wyboru):
- Kapusta czerwona
- Kapusta biała zasmażana
- Tradycyjne buraczki
- Sałatka wiosenna
- Surówka z marchwi
Deser
- Deser Mistrza
- Ciasto we własnym zakresie
KAWA, HERBATA, NAPOJE BEZ OGRANICZEŃ (Coca-Cola, Fanta, Sprite, soki owocowe, woda mineralna)
ZIMNA PŁYTA
- Szynka na gorąco z naszej wędzarni
- Sałatka jarzynowa
- Półmisek wędlin tradycyjnych (4 rodzaje)
- Deska staropolskich mięs pieczonych:
- Łopatka wieprzowa
- Karczek faszerowany
- Schab po sztygarsku
- Tymbaliki z drobiu
- Deska serów
- Ryba po grecku
- Koreczki śledziowe
- Jajka w sosie tatarskim
- Sałatka Caprese
- Sałatka z wędzonym kurczakiem i ananasem
- Świeże warzywa: pomidor/ogórek/papryka
- Marynaty
- Pieczywo/masło
KOLACJA (do wyboru)
- Strogonow z ciepłymi bułkami
- Zupa gulaszowa
- Barszcz z pasztecikiem